lørdag den 31. august 2013

Min nederdelssamling rummer nu 13 stk, og jeg er blevet vildt glad for at bruge dem. De sidste tre uger har jeg næsten haft dem på dagligt. Jeg er spændt på, hvordan de er med strømpebukser, men jeg håber det går, for så er min vintergaderobe klaret. Jeg tænker, at et par lækre strømpebukser og en skjorte eller en lækker sweater vil være perfekt. Min søster har længe efterspurgt en lille kollektion af nederdele, og i dag fik vi derfor syet 4 til hende. Det er så smart, at vi lige kan nå at få to nederdele af en længde, så derfor blev min samling også udvidet. Stoffet er igen købt hos sybiksen i Åbyhøj, Århus.
NB: måske skulle jeg prøve at udvide min farveskala.

8 kommentarer:

Christina sagde ...

De er meget fine! det vil jeg også lave mig. Hvordan lægger du dem op forneden mon?

Simone sagde ...

Rigtig flot stak :)

Karen sagde ...

De er syet på samme måde som de drejet, bare uden at dreje dem. Og så har jeg syet elastikken i på samme måde som Line gør på leggins.

Anonym sagde ...

Når noget fungerer for en, jf. farveskalaen, skal man holde fast i det ;)

Unknown sagde ...

Elsker dem! Jeg tror også jeg vil igang, det er da noget jeg kan finde ud af ;) Jeg elsker at følge dig her på bloggen, du er så god til at fange stemningen i billederne! God søndag. Kh. Maja

Karen sagde ...

Hej Maja
Hvor er du sød og hvor bliver jeg dog glad for din besked:)

Louise sagde ...

Mange tak for inspiration :-) Er lige blevet færdig med min første nederdel igår, og idag blev jeg færdig med en trøje der matcher i farven :-) Så nu har jeg et sæt :-)
Og det er simpelthen så behageligt!

Maiken sagde ...

De er så fine. Har du et mønster eller er de bare lige op og ned? og hvordan er de lagt op? Tak for hjælpen og en dejlig blog.
Mange hilsner
Maiken