tirsdag den 31. december 2013

2013

 
En juleferie i billeder. Det er ikke blevet til mange, men lidt. 
#1 - Otto sidder på mormors broderede puder foran fjernsynet. De blev syet i tidernes morgen for at mine små søskende kunne sidde på dem og se TV, men de var for store og aldrig rigtig blevet brugt til det. Det gør de nu.
#3 - Årets hjemmelavede gave fra Georg til mormor og morfar. Den blev lavet i sidste øjeblik, men jeg synes faktisk, at den blev ret fin. Den fik i hvert fald lov at stå, da julepynten hos mine forældre blev pillet ned.
#4 - Jeg har bagt en del boller i ferien. De bliver lavet uden opskrift, med ungernes rester fra havregrød, en moden pære, banan eller æble og en portion hakkede mandler er altid i.
#5 - Sennepsild til Otto.
#6 - Praktisk fodtøj fra mine forældre i julegave. Nytårsfortsættet bliver, at drengene skal mere i naturen i det nye år.
#7 - Der blev samlet en del LEGO julen over.
#8 - Otto, som faldt i søvn på en stol juleaftensdag.
#9 - Årets sidste aften blev brugt i min nye pyjamasskjorte købt på udsalg i COS og med mit strikketøj på sofaen.

Og så er det på sin plads at lave en lille status på året 2013. Det har været et hårdt år med mange forandringer. Det har været et år, hvor bloggen er blevet forsømt, da jeg begyndte at bruge Instagram i stedet for, hvilke er så meget lettere. Men jeg er ikke klar til at give helt slip på Fabechsfabrik, så i det nye år, vil jeg give den mere opmærksomhed. Allersidst vil jeg gerne sige tusind tak til alle jer, som stadig følger med både her og inde på instagram. Det bliver lidt en blog floskel, men jeg er jer dybt taknemlig og sætter stor pris på hver og en kommentar og mail. Rigtig godt nytår til jer alle. Må 2014 blive et år med nye udfordringer.

6 kommentarer:

Unknown sagde ...

Dejlige billeder, som altid :)
Godt nytår med tak for du ikke skipper bloggen :)

Iwona sagde ...

I really like your blog! It' s very interesting:) I would like to show you A quick outfit recap of my looks of 2013 year! and If you get a second, I'd love to hear your thoughts on topic my outfits:) I greet:) Iwona

Kristina/www.myhouseins.blogspot.com sagde ...

Rigtig godt nytår og jeg synes bestem heller ikke at du skal droppe bloggen! :)

Maja_B_ sagde ...

Skønne billeder og tanker om det nye år...//Maja B

Julia sagde ...

Kære Maja; du må virkeligt helst ikke droppe din blog. Den er vidunderlig. Så dejligt at se og læse nyt fra dig. KH Julia

Karen sagde ...

Hvor er I søde. Tak:)