mandag den 5. maj 2014

Så blev min jakke næsten færdig. Jeg mangler kun lommerne, men den er indviet i dag. Det har været rigtig sjovt at sy den igen, og jeg var faktisk ret overrasket over, at jeg kunne huske det. Overvejer om jeg skal lave en ensfarvet.

6 kommentarer:

Trinekjr sagde ...

åh..den er fed Karen - jeg har efterhånden syet 4-5 af den klassiske Marapytta quiltede jakke - er denne med lynlåsen af samme mønster?
Kh Trine

Karen sagde ...

Ja, det er det samme mønster, men hvor man syr en lynlås i i stedet for.

Anita sagde ...

Åh hvor er den smuk. Er helt vild med det afdæmpede blomstrede - er ellers normalt ikke til blomster... Er ved at sy en i mørkegrå med lidt struktur, også med lynlås :)

Unknown sagde ...

Hvor er den fed - en Marapyttajakke med lynlås står bestemt også på min to-do-liste - evt. også med lynlås i ærmer?

Anonym sagde ...

Hej Karen

Jeg er helt vild med din blog, og er inde og tjekke for updates hver eneste dag. Dine billeder og kreative sysler er enormt indpirerende at følge med i. Der er altid et lidt anderledes twist over det du laver, dit farvevalg osv. Jeg synes jeg har bemærket lidt stilhed på bloggen og jeg vil derfor bare sige at jeg ikke håber at du overvejer at stoppe helt med at blogge :) Jeg er sikker på, der er mange andre end mig, der bliver inspireret herinde :)

De varmeste hilsner
Ditte

Karen sagde ...

Hej Ditte
Tusind tak for din besked. Den gjorde mig helt vildt glad; og ja, bloggen har været ret død på det sidste og jeg synes, det har været svært at finde motivationen, men sådanne kommentarer som din gør jo, at man får lysten tilbage. Tusind tak for det:)

Mange hilsner Karen