søndag den 17. august 2014

Så gik der lige en måned uden et eneste indlæg. Jeg har kun taget 62 billeder over sommeren på mit kamera, og Instagram har bare taget over. Er der overhovedet nogle, der læser med derude? 

I dag har jeg lavet en lille flagbog til Otto og Georg, jeg skal vist lige have sat et nyt klistermærke på;). Georg har over en længere periode været interesseret i flag, og da vi havde et vendespil, som vi aldrig brugte og også var fra før murens fald og krigen i x-Jugoslavien, så skulle det bruges på en ny måde. Derfor satte jeg brikkerne sammen til en lang række med tape, og så kan de nu bruges som opslagsværk for drengene, når de tegner flag, eller vi kan teste vores paratviden inden for europæiske flag. Min kunne godt blive bedre. Jeg har brugt brunt tape på bagsiden og klart på forsiden.

13 kommentarer:

Christina sagde ...

Ja jeg læser med!!
Men jeg tænker selv tit det samme. Sød ide.

Fru Forstad sagde ...

Jeg læser også med. Jeg bliver altid meget inspireret af dine meget fine idéer og æstetiske sans.

Mie Christensen sagde ...

Jeg læser også stadig med.

Anonym sagde ...

Hej Karen, Jeg læser også med. Synes du har nogle fine ideer og en æstetisk sans som inspirerer.
Hilsen Stine

Line sagde ...

Jeg er totalt forelsket i instagram og er selv faldet i den dejlige instagramgryde - men er faktisk lige begyndt at læse blogs igen - og hygger mig med det! Følger ikke så mange, men din er helt sikkert en af dem jeg ikke vil undvære!

Anonym sagde ...

Hej Karen.
Jeg følger dig trofast her, og har gjort det fra starten. Jeg ser altid frem til dine indlæg, og nyder dine billeder, din måde at indrette dig på. Det inspirerer, og er 'hjemligt' . Jeg forstår udemærket tiltrækningen ved instagram, men jeg nyder meget (de efterhånden noget sjældne) indlæg på de forskellige blogs jeg følger, de er absolut værdsat.
Vh Grete

Anonym sagde ...

Jeg læser også med og glæder mig over når der er nyt på bloggen :)

Fru Thornholm sagde ...

Ja, jeg læser også med! God ide med flag-bogen - sikke fin den er blevet.

Nanna sagde ...

Genial idé! Og virkelig fint udført :)

Sara sagde ...

Jeg læser også med. Din blog er den eneste jeg læser fast :-)

Unknown sagde ...

Hejsa. Har tidligere spurgt på dine fine tegninger men kan nu ikke finde mit spørgsmål, så prøver lige igen. Sælger du stadig én kopi for 125 pp? Meget fin blog iøvrigt:) Vh Kristine

Karen sagde ...

Hej Kristine
Du må meget gerne købe et af mine print. De koster 125 kr for et og 200 for to plus porto. Du kan bare sende en besked, så kan vi aftale nærmere. 26796347

Inger Marie sagde ...

Den fineste idé. Og ja - vi er stadig herude og det er så hyggeligt at poppe forbi og se noget nyt :)