mandag den 29. juli 2013

Her er mine yndlings hjemmestrikkede trøjer for tiden. Vi plejer at bruge dem det meste af året. Om vinteren bliver de brugt som en trøje, om foråret kommer de på under forårsjakken og om sommeren bliver de brugt på kølige sommeraftener. Jeg sværger til uld, og jeg elsker selv at have uld på, så det er mine drenge også blevet tvangsindlagt til. De har heldigvis aldrig brokket sig over det. Bluser er alle hjemmestrikket af min mor. Både min mor og søster strikker flitigt. Jeg gør det i perioder, men det er faktisk lidt længe siden. Og med en mor der leverer den ene fine børnetrøje efter den anden, så er drengene heldigvis så rigeligt dækket ind. I kan se hvad min søster strikker på hendes Instagramprofil. Der er også mange fine bloggere, som får strikket en masse f.eks. Badelma-badutski, De små ting, Ohh Happy, I knit things og nummer 99. Der er sikkert en masse blogs jeg har glemt, men her finder jeg en masse inspiration. Kender I nogle gode strikkeblog?

6 kommentarer:

Frk. Nielsen sagde ...

Hvor er de bare fine!
Har også en plan om, at skulle lære at strikke, så vores kommende lille december prins, kan komme i varme trøjer som du så fint viser frem :)

Arlianas sagde ...

Det er også nogle virkeligt lækre sager - heldige dig og dine drenge!

Mo sagde ...

Jeg strikker også til mit barnebarn. Har lige købt strikkebogen amimono The little Nordic collection. 149 kr. Der er så mange fine trøjer også til drenge og så hedder de alle noget fra Astrid Lindgrens verden. Tænk at få en Emil eller Birk sweater! Kh Lisbeth

Anne sagde ...

Misundelsesværdig strik du altid viser frem!!! Jeg glæder mig næsten til efteråret hvor A forhåbentlig kan puttes i noget mere strik. Men han er i forvejen en varm dreng og styrter rundt så måske det ikke alt sammen skal være 100% uld...

Simone sagde ...

Lækre lækre bluser :)

Karen sagde ...

Frk. Nielsen - Ja, det synes jeg er en rigtig god ide. Jeg har i hvert fald altid været glad for lækre bluser til mine drenge. De er meget anvendelige i så mange forskellige sammenhæng.

Karen Elisabeth - Tak - vi er meget heldige:)

Lisbeth - Den bog skal jeg da lige tjekke ud. Er ret vilde med hendes strik.

Anne - jeg synes det gode ved uld er at de kan komme af med varmen i det. Otto er også en ret varm dreng, men han bruger altså ofte uldbluser alligevel.

Simone - ja, helt vildt.