mandag den 20. september 2010

Hvor blev lige den weekend af? Vi har haft travlt og kunne godt bruge en ny weekend. Her er vores lørdag i billeder. Jeg fik disse skønne Ira dåser med posten lørdag. Jeg havde egentlig kun bestilt den blå, men da jeg åbnede pakken lå der også en rød. Tusind tak for den meget fornemme handel. Jeg har købt dem hos hende her. Jeg fik også tegnet mønster til min anorak. Det er altså virkelig sjovt at konstruere nye mønstre. Jeg har faktisk også fået klippet yderstoffet og syet det første sammen. Det tegner godt:) Derudover fik jeg købt et stykke stof til et tørklæde og noget fint kantbånd, og vi var et smut forbi Georgs børnehave for at gynge. De har fået et rigtig fint nyt skilt.

4 kommentarer:

Mettes Mad m.m. sagde ...

Fine huer de 2 små har på. Hvor har du købt dem henne? Det er lige sådan en jeg mangler til Alfred:)
Mette

Maria sagde ...

Skønt billede af ungerne, lige til at blive i godt humør af :) Super fint kantbånd, og de der Ira dåser er altså ret fede. Ser ud til at have været en dejlig weekend.

Karen sagde ...

Hej Mette
Huerne har jeg købt i Lady Marmelade i Århus. De har en hjemmeside af samme navn, hvor du kan købe huerne. Georg har haft enanden de sidste to år, og vi har været vildt glad for den:) Kan kun varmt anbefales.

Hej Maria
Jeg forelskede mig også fluks i kantbåndet. Det er også i en fint blød og tynd kvalitet.

Mettes Mad m.m. sagde ...

Hej igen
Tak for tippet, den butik havde jeg helt svedt ud. Jeg bor i den anden ende af byen, så det er ikke så ofte jeg kommer i Volden:)