fredag den 17. september 2010

Jeg har været i gang med at sy en skjorte til mig selv. Jeg har faktisk ikke syet så meget tøj til mig selv, da jeg aldrig synes det bliver godt, men denne gang er jeg godt tilfreds, og det har givet mig blod på tanden på mere. I går lånte jeg en bog med grundmønstre til kvinder på biblioteket, og den virker rigtig god. Line har sagt god for den:). Skjorten er næsten færdig. Der er syet lommer i sidesømmen, og jeg mangler kun at lægge bunden op. Det blå stof stammer fra den skønneste skjorte Michael havde, men desværre krøb den i vask, og nu har jeg fået lov til at bruge den. Ville ønske man kunne købe lignende stof i metermål. Næste projekt bliver en anorak, men det er nok at skyde lidt over mål; jeg prøver nu alligevel.


9 kommentarer:

Fred sagde ...

Hvor er det en fiin skjorte!
Jeg kan godt forstå du er tilfreds.
//Frederikke

Julia Hausfrau sagde ...

Spændende sådan at kaste sig ud i nye projekter! Skjorten blev da super fin. Hvis du ikke forstår noget i bogen, så spørger du bare. Det er jo mit område, det konstruktion der ;)

sine sagde ...

Den er genial! Jeg henter så meget sy inspiration hos dig... åh jeg lykkes heller aldrig med at sy tøj til mig selv, men sikke en fed detalje med med at genbruge en herreskjorte. God weekend.

Unknown sagde ...

Hold da op. Sikke en sag at kaste sig ud i. Og du kan GODT være stolt af resultatet. SÅDAN.
Rigtig god weekend.

Katharina sagde ...

Hold da op hvor er den flot - og smuk farvesammensætning.

God weekend!
- Katharina

Cecilie Astrid sagde ...

Hvor er den flot Karen! Ih altså, du er bare sej til det der!

Onkel Anne sagde ...

Hvor er det nogle skønne stoffer at sætte sammen. Meget lækkert og anderledes!

Line sagde ...

Wow, den er fin. Det er møgsvært at sy til sig selv. For der er ikke en milimeter der må sidde forkert. Med børn er det ligesom ok at det poser lidt mere end planlagt. Er mønsterbogen god? Jeg mangler sådan en mønsterbog til at sy til mig selv.

Caterina Pinzarrone sagde ...

Hvor er skjorten dog flot! Har den ikke taget dig 100 år om at lave den? Tålmodighed...:o)