lørdag den 11. december 2010

Vi har været ramt af sygdom på det sidste. Først var det Otto der brækkede sig tirsdag nat og to døgn frem. Så følgede Georg trop og det endte med, at vi alle var syge i går. I dag er vi i bedring - kun Otto er stadig sløj og pyldret. Michael besluttede derfor, at vi her til aften skulle have simremad, når ungerne sov. Det smagte skønt som altid, og nu venter jeg bare min maves reaktion på det. Det er ikke blevet til det store på den kreative front - men jeg har fået lavet et lille juletræ tyv stjålet fra Puk, men ikke nær så fint som hendes.5 kommentarer:

Unknown sagde ...

Sikke en omgang!
Håber maven blev glad for den lækre simremad:-)
Jeg synes dit juletræ er über nuttet !

Anonym sagde ...

Det lyder godtnok ubehageligt, maveonde er bare noget af det værste...
Har tænkte på, om jeg skullle afprøve noget simremad en gang, men må lige se, om jeg kan finde en vegetarisk opskrift...

Mets sagde ...

Jeg tror nærmest den omgangssyge har været Danmark rundt - vi har selv været ramt her i kbh, og stort set alle vi kender og hører om har haft det... Og puuh det er ikke sjovt!
Det er så fint dit fad, det du har kalenderlys på. Er det fra Helbak?

Karen sagde ...

Hej Miri - jeg har sendt et brev til dig i dag, men tror desværre først det er fremme på tirsdag.

Hej Mets - jeps det er Helbak, og jeg har virkelig været superglad for det fad:)

linda; sagde ...

Simremad & sygdom hænger nærmest også sammen. I hvert fald hvis man har en sød kok til at lave det til én:) Håber, I står på benene igen? Og deler du mon ud af den gode opskrift?